Mat för många personer samtidigt

Hej på er. Precis som varje tisdag är jag tillbaka för ett nytt inlägg. Idag kommer detta inlägg handla om en fest jag var på där de som höll i festen hade hyrt catering i Ljungby av K.G Valdemars. Sedan blir det lite snack om en tillställning jag kommer hålla i.

Min vän och hans fru höll i en nyårsfest för alla deras vänner med respektive och det var den roligaste festen sedan jag var tonåring! De är så bra på att komma på saker och göra och de är helt enkelt superduper på att ta hand om alla gäster på ett bra sätt. De hade hyrt catering i Ljungby till denna fest eftersom det skulle komma så många personer. De skulle aldrig kunna laga den mängd mat till oss som var där, vi var ungefär 50 stycken, men de lyckades med festen ändå tack vare denna catering i Ljungby som fixades av K.G Valdemars. Fram till 00.00 festade vi och åt naturligtvis och efter det skålade vi och sköt raketer som man brukar göra på nyårsafton, sedan satte de flesta av paren sig vi det långa bordet och pratade. Det var en härlig stämning och alla tyckte om varandra. Efter detta ville jag också ha en tillställning och det är faktiskt min 50 års fest som jag planerar just nu och det enda jag vet är att jag vill ha catering från K.G Valdemars eftersom det var en sådan hög standard på deras service och mat. Vi får se hur och var denna fest kommer hålla till, men mer information om det kommer i framtiden. Jag hoppas att ni kommer ha en bra vecka så hörs vi nästa tisdag igen.