En catering för dig som finns på Ekerö

Hej läsare! Hoppas ni är taggade på detta inlägg som kommer att handla om catering här på Ekerö, närmre bestämt Pizzatrucken! De håller inte bara till på Ekerö, utan också Huddinge, Lidingö, Norrtälje och orter runt omkring dem. Detta är utan tvekan den bästa foodtrucken som jag har testat på, och då har jag ändå testat en hel del. Pizzatrucken är alltså en kombinerad foodtruck som levererar mat som en regelrätt cateringfirma. Det kan inte bli så mycket bättre än det där, eller hur? Det som kanske är det bästa med Pizzatrucken, är att de bara har ett begränsat urval av pizzor. Istället för att kunna erbjuda kunden 40 olika pizzor som smakar sådär, kan man istället erbjuda fem-sex pizzor som är riktigt goda, med hög kvalitet. De lägger dessutom mycket fokus på råvaror av hög kvalitet, så det är inte den billigaste pizzaosten du får, utan istället riktigt god mozzarella eller vad det nu kan vara.

Jag har ätit av Pizzatrucken på lunchen, men också anlitat dem för catering. Det var min äldsta dotter som skulle fylla 15 år, och hon hade önskat sig riktig italiensk pizza till födelsedagskalaset. Eftersom jag är medveten om mina begränsningar, visste jag att jag inte skulle kunna leverera enligt hennes önskemål. Det var då jag kom att tänka på att jag kunde beställa catering från Pizzatrucken, och sagt och gjort! Jag beställde ett antal olika pizzor som kom färdiggräddade, men som vi bara behövde återuppvärma. Det var verkligen riktigt gott, och jag rekommenderar detta till vem det än berör! Tunna pizzor med smakrik tomatsås och mozzarella, stenugnsbakade till perfektion. Min dotter var överlycklig och det var gästerna med. Så är du osäker på om du kan klara av detta själv, anlita hellre Pizzatrucken och få det precis som du vill ha! Tack för att du läst detta inlägg, och hoppas att det kommer till nytta för dig.